Misstap

Ik voel me nog niet helemaal goed. Maar tegen beter weten in toch proberen te gaan stappen. Ik dacht: what the hell. Niemand verwacht me toch in een kroeg, dus dan kan ik het eigenlijk juist wel doen!

Chantal had afgesproken met Sem maar ze durfde niet alleen te gaan. Alleen is die Sem niet komen opdagen. Het schijnt dat zijn oma ziek is of zo. Ik ben na een half uurtje weg gegaan, ging toch niet helemaal goed en vond er niks aan. Volgende keer dat we stappen moet het echt een feestje zijn en dan wil ik dat iedereen erbij is, lijkt me echt tof!!

This entry was posted in Geen categorie.

21 Reacties op Misstap

 1. Chantal zegt:

  Echt wat een baal avond gister!
  En van Sem krijg ik ook geen smsje meer terug..

 2. Misschien is Sem wel een vieze oude man? en was hij er daarom gister niet…

 3. ro legua zegt:

  We hebben Sem nog geen enkel keer gezien, neef ziek , oma ziek,
  Elke keer een andere reden om niet onder de andere te komen.
  Zou hier een beetje mee oppassen
  Daarnaast vind ik het ook een beetje typische naam
  misschien eens googlen en kijken of hij bovenaan de Search Engine lijst verschijnt ;-)

 4. Pingback: Baju bayi

 5. Pingback: Baju bayi

 6. Pingback: Baju bayi

 7. Pingback: Perlengkapan Bayi Murah

 8. Pingback: Perlengkapan Bayi Murah

 9. Pingback: New Android Market

 10. Pingback: New Android Market

 11. Pingback: New Android Market

 12. Pingback: New Android Market

 13. Pingback: New Android Market

 14. Pingback: New Android Market

 15. Pingback: New Android Market

 16. Pingback: New Android Market

 17. Pingback: New Android Market

 18. Pingback: Sarung tangan bayi

 19. Pingback: Sarung tangan bayi

 20. Pingback: Perlengkapan Bayi Murah

 21. Pingback: jnciouen804ur

Geef een reactie