Rick Boymans, onthoud deze naam

Niels heeft ontdekt wie de eigenaar is van Panopticom: dat is ene Rick Boymans. Dit is ook de naam die door Stijn al eerder in de sourcecodes terug is gevonden. Ik denk dat dit de man is die achter de ontvoering van opa zit.
We kunnen Rick niet verder vinden op internet. Laat staan dat we er ooit achter kunnen komen waar hij woont. :(

This entry was posted in Geen categorie.

11 Reacties op Rick Boymans, onthoud deze naam

 1. Hey, Ik heb nog wel een idee om aan Rick Boymans zijn gegevens te komen. Heb hier en daar nog wel wat connecties ;)

 2. Chantal zegt:

  Hi Sem,
  Jij weet wel veel zeg.! Ben wel benieuwd hoe je erin het echt uitziet ;) Ik ga iedere donderdagavond uit in Breda. Jij toevallig ook? :$

 3. Hey Chantal,
  Ik wil wel gaan maar ga liever niet alleen uit. Anders zou ik je zeker al zijn tegengekomen :P
  Groetjes Sem

 4. Chantal zegt:

  Dan gaan we a.s. donderdag toch met zijn twee├źn uit! :)
  Dit is mijn emailadres: chantal.shopaholic@live.nl wel mailen, he!!!

 5. Heb je gemaild.. zie je donderdag Xx

 6. Chantal hou op met sjanse!! we hebben hier belangrijkere dingen op te lossen, Ik denk dat ik weet waar Opa aan bezig is geweest want als we cartografie koppelen aan de activiteiten van Panopticom dan lijkt het me zo goed als zeker dat Gerard van den Cornput bezig is geweest met een Interactieve Kaart. Wat denk jij Sem?

 7. Brittjuh zegt:

  Beetje voorzichtig met je mailadres Chantalleke ;-) (of ben ik nu erg bemoederig?)

 8. ro legua zegt:

  Kwam via de link op deze twee sites:

  http://www.spokeo.com/friends

  Rings a bell?

 9. @ro legua je krijgt die Rick nooit gevonden op internet zou er je tijd niet aan besteden..

 10. Pingback: Cheap Oakley Sunglasses

Geef een reactie